Image
Image
Image 

 

 

 

                            Vervoer en Transport

De beste verbinding met Delchevo gaat via de luchthaven van de hoofdstad Sofia, en vandaar per gehuurde auto of taxi naar Delchevo (ca 210 km). U vliegt rechtsstreeks naar Sofia met o.a. Air Bulgaria vanaf Schiphol, en vanaf Eindhoven en Dortmund met WizzAir. Gezien de goede verbindingen met Eindhoven en Dortmund, de goede en relatief goedkope parkeermogelijkheden daar, en de prijzen van vervoer van WizzAir, is deze maatschappij alleszins het overwegen waard. U dient zelf uw vliegreis te boeken ! Bij vroeg boeken zijn de tickets doorgaans voordeliger ! 

Wanneer u een auto gehuurd heeft, staat de verhuurder u in de aankomsthal in Sofia op te wachten met een bordje met uw naam. De weg naar Delchevo is niet heel ingewikkeld .

Vanuit Delchevo zijn er zeer beperkte en onregelmatige busverbindingen met Gotze Delchev. Een huurauto is vaak wel erg gemakkelijk , en daarom sterk aan te bevelen ! (best te boeken vanaf het vliegveld in Sofia) Anders is een taxi het aangewezen vervoer, en deze is voor slechts enkele leva’s op afroep beschikbaar (tel…………………….).

Vanuit Gotze Delchev zijn alle plaatsen in de buurt per bus goed en goedkoop bereikbaar, maar de reis kan nogal omslachtig zijn. Vaak is een taxi –tot een reisafstand van ca 40 km-, of een huurauto,- voor grotere afstanden-, handiger. We geven u graag tips om goed en goedkoop een auto te huren.  Het huren van een auto ter plaatse is veel duurder dan in Sofia!

De meeste gasten kiezen voor een huurauto om er zelf op uit te trekken !